SMOOTH DEEP HOUSE 
MET LIVE TROMPET

Live act

stijlvolle muziek

subtiel trompetspel

Verras je gasten met een uniek optreden

De muziek zorgt voor een ontspannen sfeer. Een ideale combinatie van dansbaar en relaxed. Ideaal voor sociale evenementen waar gezelligheid belangrijk is. 

  • Voor kleine groepen is er eigen apparatuur

  • Sfeervolle house, prettig volume

  • Relaxed trompetspel

Recensies

Wij hebben 2 avonden een fantastische afsluiting gehad van ons jaarlijks bedrijfsevent Around The World. Joe Bailar weet in een mum van tijd de mensen op de dansvloer te krijgen! Wat ons betreft , een aanrader !!

- Jan Klaassen, D-rt Group

Heerlijke smooth deephouse met een persoonlijke touch, voor een stijlvolle avond. Zijn subtiele live trompetspel door de set heen maakt het een bijzondere beleving. We hebben een geweldig feest gehad dankzij deze man/dj/muzikant.

- Marcel Krijger

Heerlijke combi van deep house, techno en trompetspel. verrassend, meeslepend en aanrader voor ieder dance of lounge feest!

- Ben van Leliveld

Bedrijven portfolio

Herinnering nodig?

Bevalt de mix maar ben je nog niet jarig? Laat je email adres achter en ik stuur hem op zodra het feest begint.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Trakteer je gasten op een live act

Over Joe Bailar

Als kind moest ik naar de muziekschool. Om mijn ouders te pesten ging ik trompet spelen. Maar toen ze na 8 jaar nog steeds niet klaagden stopte ik er zelf mee.

Totdat ik werd uitgenodigd om mee te spelen met een DJ op een Houseparty. En voor het eerst zag ik mijn trompet niet als herrie maar als een verrijking voor house en techno.

En dat heeft zijn uitwerking! Want zodra ik begin met spelen gaan al die telefoontjes de lucht in om te filmen. Met de trompet biedt ik een onweerstaanbaar live element. 

Inmiddels heb ik meer dan 50 feestjes, verjaardagen en bedrijfsevenementen van een gouden randje voorzien.

In 2018 en 2021 stond ik zelfs met mijn trompet op het Amsterdam Dance Event. De laatste keer was met mijn nieuwe act Tech Baker. 

In de jaarlijkse competitie van Gigstarter eindigde ik als tweede in de Artist of the Year competitie 2018.

Daarnaast maak ik ook mijn eigen muziek en sta daarmee op Spotify en iTunes. Ik werk regelmatig samen met andere muzikanten en vocalisten, verzorgde de muziek voor een theater productie en heb een live show met Tech Baker.

Joe Bailar DJ Trompet evenement

Prijsopgave en beschikbaarheid

Ik reageer meestal binnen een dag. 

Liever bellen? 06-55 383 117.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Joe Bailar
Ermione 6
2926PD
Krimpen aan den IJssel