House of Horns

DJ Trompet show voor Party Pioniers

  • Maak je event onvergetelijk
  • Geef je publiek een unieke ervaring
  • Met dans garantie

en check vrijblijvend de beschikbaarheid

Fix je feest met unieke entertainment

Moet jij een onvergetelijk feest fixen? Waar iedereen bij wil zijn tot de laatste noot? Dat jong en oud uit zijn dak gaat? Stel je voor dat je feest tegenvalt. Dat de opkomst laag is en mensen weer vroeg weg zijn om hun plezier ergens anders te zoeken.

Joe Bailar weet duidelijk hoe hij een evenement naar een hoger niveau kan tillen met zijn DJ- en trompet-kunsten.

Laurens Lindeman: Lifestyle marketeer en evenement organisator

Van muziekschool naar ADE

30 jaar geleden begon ik als tiener trompet te leren aan de muziekschool. Na 8 jaar keihard oefenen en 4 graden in praktijk en theorie hing ik hem weer aan de wilgen. Waarom? Ik maakte liever elektronische muziek. Totdat ik in 2015 bedacht om de trompet te combineren met DJ’-en. Na 8 jaar draaien op bizar veel feesten heb ik geleerd wat de magie is van een goede show. Dit begon op het Amsterdam Dance Event in 2018. Mijn eerste show voor een uitzinnig publiek. Dat smaakte naar meer en ben ik de show verder gaan ontwikkelen. Deze is nu geperfectioneerd en klaar om jouw volgende feest naar een hoger niveau te tillen.

Joe sloot het ADE af in stijl! Met een pakkende set waar jong en oud op konden dansen en als grote troef neemt hij ook zijn trompet mee voor het live element. Gave show voor elk soort event!

Tom: Gigstarter

Krijgt iedereen aan het dansen

Fix je feest met unieke entertainment die de sfeer naar een hoger niveau tilt. Met mijn nieuwe show krijg je een opvallende act voor je avond. Live op trompet breng ik heerlijke house en techno platen met bekende tunes en nieuwe hits. Moeiteloos ga ik van de jaren 80, 90 zo door naar nu. Altijd in een dansbaar jasje en met een onweerstaanbaar live element op trompet. Wedden dat ik iedereen aan het dansen krijg!

Wij hebben 2 avonden een fantastische afsluiting gehad van ons jaarlijks bedrijfsevent Around The World. Joe Bailar weet in een mum van tijd de mensen op de dansvloer te krijgen! Wat ons betreft , een aanrader!!

Jan Klaassen: D-rt Groep

Mijn agenda vult zich altijd snel en ik ben maar beperkt beschikbaar. Mis deze show niet en boek nu om teleurstelling te voorkomen.

en check vrijblijvend de beschikbaarheid

Herinnering nodig?

Bevalt de mix maar ben je nog niet jarig? Laat je email adres achter en ik stuur hem op zodra het feest begint.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Prijsopgave en beschikbaarheid

Ik reageer meestal binnen een dag.  Liever bellen? 06-55 383 117.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Een aanvraag is geheel vrijblijvend!
Ik reageer met een vraag of een voorstel.
Daarna kun je de boeking definitief maken.

Joe Bailar
Ermione 6
2926PD
Krimpen aan den IJssel