Bent u opzoek naar een DJ trompet combinatie?

Joe Bailar is een Deep House DJ die live op trompet meespeelt. Een unieke DJ trompet combinatie die bij muziekliefhebbers in de smaak valt. Een DJ die net wat meer brengt dan alleen goede muziek, maar ook een show element toevoegt waar uw publiek van zal opkijken. Een veelgehoorde reactie is 'ik hoorde niet eens dat hij de trompet er zelf bij speelt'.

Lees meer over Joe Bailar als DJ Trompet combinatie

Bekijk de video impressie van Joe Bailar DJ Trompet act

Hoe werkt een DJ trompet combinatie?

De basis is hetzelfde als met een gewone DJ. De muziek wordt aan elkaar gemixed om zo geen stilte tussen de nummers te laten vallen. Dit levert een onafgebroken stroom van muziek op die aan de hand van het publiek en de sfeer ter plekke wordt bepaald. Tussen het mixen van de nummers door wordt er trompet gespeeld over de muziek heen. Dit zijn soms bestaande melodien die horen bij de nummers, of geimproviseerde stukken trompet.

Over wat voor muziek speelt de DJ trompet combinatie?

De muziek wordt sterk bepaald door het publiek en de sfeer. Daarbij is met name Deep House erg geschikt om een breed publiek aan te spreken. Het is dansbaar maar voert niet de boventoon en biedt ruimte om nog een gesprek te voeren. Om het evenement meer in te leiden wordt er meer richting jazzy en funky tunes gedraaid. Als de sfeer er naar is wordt er vaak met wat stevigere muziek afgesloten om er zo nog even een feestje van te maken.

Beluister Joe Bailar als DJ met trompet

Boek nu Joe Bailar als DJ Trompet Combinatie

Waarom deep house met trompet?

Deep house is een geschikte muziek stroming om te combineren met trompet. Het deep in deep house staat voor de lage frequenties waarin de muziek in deep house zich afspeelt. Er is veel aandacht voor bass, drums en warme piano of synthesizer waarbij de frequenties in het middel-hoge gebied minder aanwezig zijn. Dit geeft ruimte voor de trompet die juist in dat gebied qua frequentie zit.